Intercoiffure

Vakmanschap...

Intercoiffure is een internationale organisatie van kappers met zo’n 3000 salonswereldwijd, die na een uitgebreide selectieprocedure zijn aangesloten. De salons staan bekend om hun vakmanschap, kwaliteit, service en uiteraard creatief vakmanschap. Intercoiffure waarborgt een continue stroom opgebied van laatste mode en trends.

Wereldwijd is intercoiffure de meest toonaangevende kappersorganisatie. Intercoiffure international zetelt vanuit Parijs van waaruit de Intercoiffure wereld wordt aangestuurd. Sinds vele jaren mag Intercoiffure Nederland zich rekenen tot de meest vooraanstaande Intercoiffurelanden.

Shows, evenementen en cursussen zorgen ervoor dat de kwaliteitsgarantie bij de intercoiffure salons optimaal blijft. Het internationale karakter zorgt ervoor dat ook in het buitenlandse events bezocht kunnen worden om zo helemaal up to date te blijven in mode en haarmode ontwikkeling. Ook medewerkers genieten volop mee, in het Young Intercoiffure Team worden jonge enthousiaste jonge medewerkers geselecteerd, die door trainingen, fotoshoots en shows in binnen en buitenland veel inspiratie opdoen.

Kortom Intercoiffure bruist van de haarmode, bij een Intercoiffure salon bent u aan het goede adres.

Pin It on Pinterest

Share This