5 Halflange kapsels voor dik haar

door 2 augustus 2017

Laat je dikke lokken mooi langs je gezicht vallen met een kort, pittig en uitgedund kapsel. Om je wat inspiratie te geven, zijn er alvast 5 voor je uitgezocht.

Toe aan een speels kapsel? Dan is dit iets voor jou! Met een stijltang kun je in de verschillende lagen wat dimensie brengen.

Vier de zomer met dit warme, lichte kapsel. Het haar wordt naar de zijkant geborsteld en op gewenste lengte gesneden om de dikke strengen minder zwaar te maken.

Losse ‘waves’ met grove uiteinden geven het hele jaar door een heerlijke, strandachtige look. Met dit kapsel lijkt het alsof je de hele dag op het strand hebt doorgebracht. Een vlecht tijdens het slapen, een krulijzer of een sea salt spray kunnen prachtige golven creëren in haar dat van zichzelf niet golvend is.

De reden waarom veel halflange kapsels laagjes bevatten, is omdat hoe dikker het haar is, hoe zwaarder het valt. Wanneer het haar té zwaar is, kan zelfs een bus haarlak het kapsel niet in model houden. Door subtiele lagen aan te brengen, valt je haar minder massief en zwaar, en creëer je wat beweging in je haar.

Als je erover nadenkt om je haar op verschillende lengtes te knippen, probeer dan eens een asymmetrische lob. Aan de ene kant zal je haar op je schouder vallen, en aan de andere kant op je borst. Dit kapsel is de perfecte oplossing voor haar dat in een normale lob te dik zou lijken.

Pin It on Pinterest

Share This